Организација волонтерских активности

У неколико последњих истраживања о младима у којима је учествовала ћупријска Канцеларија за младе, резултати су евидентно показивали снажну жељу већине младих људи у Ћуприји за учешћем на волонтерским активностима.

Циљ волонтерских активности, које су широм Европе и света врло заступљене у животу младих, јесте да млади развију такозване 'меке вештине' кроз волонтирање и то потпуно бесплатно, а да при том помогну у бољој реализацији манифестација, стекну нова пријатељства и контакте, као и да својим радом покажу заједништво и спремност за унапређење локалне заједнице.

ПОГЛЕДАЈ НАШУ ГАЛЕРИЈУ!
volonter volonter volonteri
volontiranje

Шта волонтирање доноси младима?

Вештине као што су успешна комуникација, тимски рад, успешно решавање проблема, солидарност и асертивност, све више су неопходне за успех и напред једне особе. Ове вештине се могу стећи на различитим курсевима и семинарима који се плаћају.

Волонтирање, с друге стране, даје Вам могућност да те вештине савладате потпуно бесплатно, а при томе доприносите заједници кроз помоћ другима, дајете добар пример људима око себе и помажете да се неки користан и важан догађај успешније реализује.

Придружи се нашем волонтерском тиму!

Како организујемо волонтерске активности?

Једноставан процес од неколико корака!